sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Arto Bryggare (SDP)

1. kannatan sitä,että Helsingin viheralueet säilyvät ja kaavamuutoksia puistoihin ei tehdä.Hoitotoimenpiteitä PITÄÄ tehdä,jotta kaupunkimetsä säilyy kaupunkiin sovpivana.Meillä on myös keskuspuistossa siojeltua aluetta,johon ei kukaan saa koskea.

2. En kannata neuvoa antavaa kansanäänestystä asiasta. On vaarana,että lähes jokaisesta isosta asiasta äänestettäisiin kansanäänestyksellä,ja äöänestysprosentit romahtaisivat.Jo nyt kunnallisvaaleissa Helsingissä on alueita,joissa ei ylletä 50 %:iin. Mitä sellainen demokratia on. Valtuutetuilla pitää olla kanttia ottaa kantaa, eikä mennä kansanäänestysten taa.

3.Lähidemokratiaa kannattaa varmasti jokainen.Ongelmana on,että aktiivisimmat saavat nykyisin äänensä kuuluviin, mikä ei aina tarkoita demokratin toteutumista.Helsingissä järjestetään paljon kuulemisia mitä erilaisimmista asioista ja homma toimii vaihtelevasti. En halua lisää byrokratiaa ja uusia järjestelmiä. Valtuusto on se paikka,jossa jatkossakin Helsinkiä koskevat isot asiat pitää päättää.

Ei kommentteja: