tiistai 23. syyskuuta 2008

Toivo Koivisto (Helsinki-listat / SKP)

1) Vähäisiä kaupunki metsiämme tulee puolustaa kuin silmäterää. Tämä vaatii meiltä kansalaisilta jatkuvaa valppautta. Tapanahan on pilkkoa pala sieltä toinen täältä ettei tulisi kovaa vastustusta. Olkaamme tarkoinna liikummehan sitten millä puolella kaupunkia tahansa, jos huomamme hakkuu aikeita tai kuulemme asiasta niin nopea reagointi asiaan. Metsät ovat kaupunkimme keuhkot - niitä on suojeltava!

2) Kannatan kansanäänetysaloitetta. Aloite kannustaa ihmisiä ottamaan kantaa asiaan ja tekee metsien suojeluasiaa myös sitä kautta tunnetuksi jos ei saiaa ole muuten tullut tarkoin mietityksi.

3) Päätöksen tekoa pitää tuoda lähemmäksi ihmistä. Kysymyksessä esittey 5 % allekirjottaja kynnys on aivan liian korkea. Kymmenen tuhannen allekirjoitajan aloite on saatava ehdottomasti kaupungin valtuuston käsittelyyn. Nyt isolla rahalla toimiva Kokoomus ja rahamiespiirit saa jopa yhden miehen aloitteen käsittelyyn koska tahansa siinä ei lappukädessä kierrellä tosin kulmissa - lyödään vaan tuhannet eurot liikkeelle niin asia hoituu jopa kaupunkimetsät tuhoutuvat - se on nähty liaan usein!

Ei kommentteja: