sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Ari Lehtinen (SDP)

1. Kyllä. Metsät ovat tärkeä henkireikä ja happivarasto. Ihminen tarvitsee tilaa ja luontoa ympärilleen. Ei rakentamista keskuspuistoon eikä esim. Vuosaaren Mustavuoreen.

2. Kannatan kansanäänestystä vilpittömästi. Kuntalaisten tulisi saada päättää omasta asuinympäristöstään entistä enemmän. Kaiken rakentamisen ei tarvitse kohdistua Helsingin niemeen. Kun tonttimaasta on jatkuvaa pulaa, kannattaa näin aluksi Helsinki ja Vantaa yhdistää ja rakentaa kattavat joukkoliikennepalvelut, jolloin voidaan toteuttaa väljempää ja kaunista kaupunkirakentamista ja säilyttää molemmissa kunnissa myös paljon kaupunkimetsää. Helsingissä voitaisiin säästää myös paljon rahaa, jos ei rakennettaisi korttelitaloja hoidettavia puistoja metsikköjen paikalle. Hoidettu metsikkö talojen lomassa on piristävä ja rauhoittava elementti.

3. Pitää helpottaa. Esimerkiksi asukasyhdistysten pitäisi saada helpommin äänensä kuuluviin. Kannatan muutenkin rakentavia ehdotuksia ja keskutelua kunnassa sekä tuen lämpimästi kuntalaisaloitteita.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Lisää ajatuksiani mm. joukkoliikenteestä osoitteessa: www.lehtiset.fi