sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Hans Ifström (PS)

1.) Kyllä. Kaupunkimetsämme ja puistomme ovat erinomaisen hyviä ilman pienhiukkasten ja muiden epäpuhtauksien sitojia. Olisin myös valmis lisäämään istutuksilla havupuita lehtipuiden kustannuksella. Näin myös kuivana aikana, talvella ja keväällä puiden ilman epäpuhtauksien sitomiskyky säilyisi parantaen omalta osaltaan ilmanlaatua Helsingissä. Tärkeää on myös päästä ulkoilemaan luontoon kaupungin sisällä ilman että joutuisi ajamaan autoilla Helsingin ulkopuolelle.

2.) Kyllä. Tämän hetkisen tilanteen vallitessa, jolloin kansalta on mennyt usko vaikuttaa vaaleissa ja äänestys aktiivisuuden ollessa aikaisemmissa vaaleissa "hävettävän" alhainen on ainoa keino palauttaa politiikan ja politiikkojen uskottavuus Kansanäänestyksillä. Nyt ja aikaisemmin politiikkojen ja ehdokkaiden lupaamat vaalilupaukset ovat olleet lähinnä turhia lupauksia jolloin kansalle pitää kansanäänestyksillä palauttaa vaikutusmahdollisuuden tunne ja toteutuminen.

3.) Kyllä. Nykyinen tilanne on siis em. kaltainen. Mielestäni "gallupit" ja "kyselyt" voivat suurella riskillä olla liian tarkoitushakuisia, riippuen kuka milloinkin kyselyn tilaa ja mikä on kyselyn kohderyhmä (kaikilla ei siis ole nettiä, puhelinta tai halua edes vastata sosiaalisista tai muista sellaisista itsestään riippumattomista syistä ostopalveluna tehtyihin kyselyihin). Politiikkojen, edustajien ja valituiksi tulijoiden ei pidä ajaa omia tarkoitusperiään vaan vastata kansalaisten tarpeisiin, puutteisiin ja "huutoihin" tekemällä päätöksiä parantaen ihmisenä olemista, eli he ovat Suomalaisten ja jopa Perussuomalaisten valitsemia väsymättömiä edunvalvojia.

Ei kommentteja: