keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Elias Gharieb (Vas.)

1. Tottakai olen valmis. Asuntoja pääkaupungissa tarvitaan, mutta siihen on mielestäni ratkaisu se, että rakennetaan ylöspäin, korkeampia taloja. Näin virkistysalueet säilyvät, en ymmärrä miksi pitäisi rakentaa metsäalueille. Ihmiset tarvitsevat metsiä ja puita, hengittäminen ja terveys on ihmiselle tärkeätä. Kävely luonnossa tekee hyvää, ei tarvitse mennä jäälle kävelemään. Puhdas ilma on tärkeä. Rakentamisen suunta ylöspäin niin metsät säilyvät.

2. Minusta asioista päättävä valtuusto valitaan vaaleissa. Ihmisten pitäisi valita vaaleissa päteviä ammatti-ihmisiä, joilla on tietoja ja taitoja. Sellaisia ihmisiä jotka osaavat ottaa huomioon kaikki erilaiset alueet. Pitää olla sellaisia päätöksentekijöitä, jotka päättävät kaikkien ihmisten hyvän elämän puolesta, eikä vain joidenkin rajattujen ihmisten tai oman hyödyn puolesta. Samalla tavalla pitää osata päättä kaikkien alueiden puolesta tasa-arvoisesti, ei niin, että vain rikkaiden alueille jätetään metsät, eikä köyhille mitään. Kaikki tarvitsevat metsiä, niitä on oltava ympäri kaupunkia eikä niitä saa enää yhtään vähentää. Ei niin voi enää olla, että kaavoitetaan metsiä taloille.

3. Kyllä, onhan demokratia kiva asia, mutta minusta pitäisi toimia tässä järkevästi, että käytetään tasapuolisesti valtaa. Hyvä elämä kuuluu kaikille! Minusta 25000 kuulostaa sopivalta määrältä. Helsinki on iso kaupunki.

Ei kommentteja: